Review: Mini Cutie - make up your dayz

Review: Mini Cutie

Πόσες φορές έχεις ψάξει απεγνωσμένα μία τουαλέτα για να πλύνεις τα χέρια σου αλλά είναι αδύνατον να βρεις; Και πόσες φορές έχεις βρεθεί στη μέση του πουθενά (ή έστω στη μέση του δρόμου) και νιώθεις τα χέρια σου τόσο βρώμικα που ούτε στις τσέπες δεν μπορείς να τα βάλεις, αλλά πάλι δεν έχεις κάπου να πας για να τα πλύνεις; Κι ας μη γελιόμαστε. Πόσες φορές έχεις βγει από το μετρό και θέλεις να καθαρίσεις τα χέρια σου, αλλά δεν έχεις κάτι για να το κάνεις; Τη λύση στη δίνουν τα mini cutie.



Αυτό το φανταστικό κουτάκι-έκπληξη, έφτασε στη πόρτα μου πριν λίγες μέρες. Και αυτό που περιέχει είναι και mini είναι και cutie. Και είναι και μοσχομυριστό. Και δίνει άλλη διάσταση στη στιγμιαία καθαριότητα των χεριών.



Είναι τα πιο χαριτωμένα και γλυκά αντισηπτικά χεριών! Θα ξεκινήσω από τη συσκευασία. Μικρή και πρακτική. Χωράει ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι, ή στο νεσεσέρ σου. Και εάν θέλεις να το έχεις και σε πιο εμφανές σημείο για να το χρησιμοποιείς ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να ανοίγεις-κλείνεις τσάντες, τσαντάκια και παρατσαντάκια, μπορείς χάρη στη θήκη σιλικόνης που σου επιτρέπει να το κρεμάς στην τσάντα σου! Αμέ!
Τα αρώματα που βλέπεις είναι βανίλια, μάνγκο και άρωμα ωκεανού. Κυκλοφορούν όμως και σε άρωμα καρύδας, φράουλας και λουλουδιών, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλύψουν τις απαιτήσεις της όσφρησής σου.
Αυτό που με ενθουσίασε όμως περισσότερο είναι η σύνθεσή τους. Περιέχουν μπλε κόκκους οι οποίοι λιώνουν στα χέρια και τα αφήνουν απαλά και ενυδατωμένα. Οπότε ξέχνα μια και καλή τον μύθο ότι τα αντισηπτικά χεριών ξηραίνουν τα χέρια. Όποιος το λέει δεν έχει δοκιμάσει τα mini cutie!
Και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα βρεις. Εκτός από τα φυσικά καταστήματα (επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών όπως Hondos Center) μπορείς να τα παραγγείλεις και online εδώ!

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει; 

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes