Body Care Empties vol.7: Vaseline, I love, Harnn και πολλά ακόμα - make up your dayz

Body Care Empties vol.7: Vaseline, I love, Harnn και πολλά ακόμα

Φήμες λένε ότι είμαι στη λίστα για έλεγχο από το υγειονομικό. Γι' αυτό πρέπει να αρχίσω να πετάω τις άδειες συσκευασίες πριν μπω σε μπελάδες! Κι όπως κατάλαβες ένα ακόμα empties post είναι εδώ! Με προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τον τελευταίο κόκκο/ σταγόνα.




Τα περισσότερα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν πριν τον χειμώνα, οπότε προετοιμάσου για ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές μυρωδιές και περιγραφές!


To Cymbopogon cane sugar body scrub της Harnn το έχεις ξαναδεί εδώ. Αυτό το "πράσινο" άρωμά του, η πλούσια υφή του, οι μεγάλοι κόκκοι του, όλα μου έδιναν μια φοβερή αίσθηση πολυτέλειας!  Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι λίγο παλιά, ενδέχεται να έχει αλλάξει τώρα. Το χρησιμοποίησα πριν χρόνια για πρώτη φορά κι ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που φρόντισα να στοκάρω. Οπότε είναι η δεύτερη συσκευασία που χρησιμοποιώ μέχρι "τελικής πτώσης" και μάλλον η τελευταία. Όχι επειδή δε με ικανοποίησε, αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική κι επιπλέον νομίζω ότι αυτό το "πράσινο" άρωμα του γρασιδιού με κούρασε λιγάκι. Προτιμώ να επιστρέψω στις πιο γλυκές και αγαπημένες μυρωδιές! Κι έτσι με δειλά και διστακτικά βήματα θυμήθηκα τα body scrubs του Body shop και συγκεκριμένα αυτό με άρωμα καρύδας. Ξέρω ότι έχουν πολλές φανς, εμένα όμως δε με τρελλαίνουν. Είναι καλά, μυρίζουν όμορφα, είναι σχεδόν ενυδατικά και μέχρι εκεί. Τώρα θα αναρωτηθείς "ένα scrub είναι κοπελιά, τι παραπάνω περιμένεις να κάνει?" και θα έχεις δίκιο. Όμως κυκλοφορούν εκεί έξω τόσα μα τόσα προϊόντα, γιατί να μην ψάξουμε για το κάτι παραπάνω?? ε??
Η κρέμα χεριών Sephora είναι με άρωμα Monoi. Αυτή μάλιστα! Μυρίζει υ π έ ρ ο χ α! Μόλις ανοίγεις το καπάκι στο μυαλό σου έρχονται σκηνές με αιώρες, κοκοφοίνικες, ήλιο και παραλία! Και είναι και αρκετά ενυδατική. Δεν τη συγκαταλέγω και στις must have κρέμες χεριών, εάν όμως θέλεις μια οικονομική λύση για να την έχεις πάντα στην τσάντα σου, νομίζω είναι ότι πρέπει!


Οι συγκεκριμένες κρέμες σώματος ήταν από τις πολύ πολύ πολύ πολύ αγαπημένες μου! Για τη honey nut των Priorities δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι επιπλέον. Εάν ρίξεις μια ματιά σε παλιά posts θα τη βρεις σε μεγαλύτερη συχνότητα κι από το ξηρό λάδι της Nuxe. Μυρίζει κυρίως μέλι και είναι η πιο γλυκιά και ζεστή μυρωδιά που υπάρχει σε κρέμα σώματος! Είναι λεπτόρρευστη, οπότε απλώνεται πανεύκολα χωρίς να κολλάει το δέρμα και το άρωμά της διαρκεί πολλές πολλές ώρες! Την έχεις ξαναδεί και σε προηγούμενα empties και σε προηγούμενα "αγαπημένα" και θα την ξαναδείς! Δηλώνω ερωτευμένη με αυτή την κρέμα!
Η coconut & cream των I love... είναι εξίσου αγαπημένη. Γενικά όλα τα προϊόντα της I love... είναι αγαπημένα! Μυρίζουν μοναδικά, είναι οικονομικά, οι κρέμες σώματος έχουν σχεδόν βελούδινη υφή, είναι πολύ πλούσιες και το άρωμά τους διαρκεί πολλές ώρες! Νομίζω όμως ότι το συγκεκριμένο body butter ταιριάζει καλύτερα στις ξηρές επιδερμίδες, λόγω της πλούσιας υφής του, δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα απορροφάται από πιο λιπαρές επιδερμίδες. Μια δοκιμή όμως θα σε πείσει!! 



Και αυτή η τριάδα με άφησε πολύ ικανοποιημένη! Η vaseline intensive care, aloe soothe μυρίζει αλόη όπως δηλώνει άλλωστε! Είναι η πιο ελαφριά, "καθαρή" και καλοκαιρινή μυρωδιά! Τη συγκεκριμένη την τελείωσα σε λιγότερο από ένα μήνα, αφού τη χρησιμοποιούσα μανιακά! Είναι απερίγραπτη, τόσο απαλή και τόσο "χαρούμενη" που θα θέλεις να τη φοράς συνέχεια! Ξέρω το "χαρούμενη" δεν είναι και τόσο κατάλληλη έκφραση για μια κρέμα σώματος, αλλά είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό και νομίζω τα περικλείει όλα! Η Vaseline intensive care, cocoa radiant ήταν μια έκπληξη για μένα γιατί ήταν σε μορφή σπρέι. Όχι όμως οποιοδήποτε σπρέι! Είναι συνεχιζόμενο, όσο το πατάς τόσο ψεκάζει χωρίς να σταματάει! Δεν το περίμενα να είναι τόσο πρακτικό, καθώς έκανα ένα "φφφσσσστττ" από πάνω μέχρι κάτω και μετά σε 2 λεπτά είχα απλώσει όλη την κρέμα! Ιδανικό για όταν βιάζεσαι, σούπερ ενυδατικό και με γλυκό άρωμα κακάο! Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να την ξαναπάρω (για κάποιο λόγο την έχω συνδυάσει και αυτή με το καλοκαίρι)! Η Johnson's baby soothing naturals είναι από τις παλιές λατρείες! Είναι με εκχύλισμα ελιάς και βιταμίνη Ε, απίστευτα ενυδατική και αρωματίζει πολύ διακριτικά! Εμένα μου μυρίζει κάτι "μωρουδίστικο" αλλά ίσως και να είμαι επηρεασμένη καθώς είναι κρέμα κατάλληλη για χρήση και σε μωρά! Τη χρησιμοποιώ συχνά πυκνά, οπότε όλο και σε κάποιο ποστ με αγαπημένα θα την έχεις ξαναδεί!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα? 

2 σχόλια :

  1. Και σε μενα μαλλον θα ερθει το υγειονομικο!
    Εχω δοκιμασει το i love... με καρυδα σε αφρολουτρο και γαλακτωμα σωματος και μυριζει πολυ ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!! πρέπει να αδειάσουμε συρτάρια και ντουλάπια γρήγορα!! τα ilove.. είναι μεγάλη λατρεία! ότι και να δοκιμάσεις ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσουν! πόσο ανακουφιστικό!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes