Πήγα, Είδα, Δοκίμασα vol.4 - make up your dayz

Πήγα, Είδα, Δοκίμασα vol.4

Η έκθεση αισθητικής που γίνεται 2 φορές το χρόνο στο MEC Παιανίας είναι πλέον θεσμός και αφού απείχα για ένα χρόνο, αποφάσισα να την επισκεφτώ ξανά. Περισσότερο από περιέργεια μήπως άλλαξε τίποτα. Άλλα όπως δεν αλλάζει ο άνθρωπος, έτσι δεν αλλάζει και μια έκθεση. Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε παλιότερες επισκέψεις εδώεδώ και εδώ.

8 πράγματα/καταστάσεις με τα οποία θα έρθεις αντιμέτωπος αν αποφασίσεις να πας στην έκθεση:

1. Τα σαπουνάκια cupcakes. Τα βλέπεις και τα θέλεις όλα! Μυρίζουν εκπληκτικά, είναι γλυκούλικα και είναι από αυτές τις περιττές αγορές που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Επίσης αρωματικά χώρου, λαδάκια, κεράκια, μπάρες για μασάζ σώματος. Δεν τα κατηγοριοποιείς και στα απολύτως απαραίτητα και μάλλον μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτά, αλλά θα ζεις χωρίς τη μυρωδιά της φράουλας, της βανίλιας, της σοκολάτας, του κακάο, του ανανά και της λεβάντας στο μπάνιο σου! Αν θέλεις μια συμβουλή, φρόντισε να περάσεις από αυτά τα περίπτερα στο τέλος της επίσκεψής σου, διαφορετικά σε βλέπω να γυρίζεις με μια βαλίτσα σαπούνια. 

2. Μια και το ανέφερα.. Οι βαλίτσες. Το λέω, το ξαναλέω, αλλά κανένας δε με ακούει. Βρε κορίτσια δεν είναι πρακτικές. Τσαλαπατάτε τον κόσμο γύρω σας και δεν είστε και άνετες να χαζέψετε και να κάνετε τις αγορές σας. Μια τσάντα πλάτης βολεύει περισσότερο. Τώρα εάν θέλετε να κάνετε τόσο μεγάλη παραγγελία μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουν τα προϊόντα στο σπίτι. Λύσεις υπάρχουν. 

3. Επιδείξεις για μασάζ, body paintings, μακιγιάζ και όλες τις υπηρεσίες σχετικές με την ομορφιά. Να φροντίσεις να έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου ώστε να δεις όσο περισσότερα μπορείς. Και να κάνεις και τις ερωτήσεις σου, είναι όλοι πρόθυμοι να απαντήσουν σε οτιδήποτε.

4. Μανό, μανό, μανό, μανό. Πολλά μανό. Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο πιο πολλές επιλογές έχουν, τόσο δυσκολεύονται να αποφασίσουν, την πάτησες! Θα βρεις όλες τις εταιρείες, με όλες τις συλλογές τους, ακόμα και κάποιες που αγνοούσες την ύπαρξή τους και σε πολύ καλές τιμές. Αν δεν είσαι φαν των μανό και των νυχιών γενικότερα, η επίσκεψη σου στην έκθεση θα διαρκέσει λίγες ώρες. Αν είσαι φαν η επίσκεψη σου θα κρατήσει 3 μέρες. Και πάλι θα σε περιμένουν να φύγεις για να κλείσουν. 

5. Inglot. Ο σημαντικότερος λόγος που πήγα στην έκθεση φέτος. Ήταν η δεύτερη φορά που έστησε περίπτερο το συγκεκριμένο brand, αλλά νομίζω η πρώτη που μπορούσες να αγοράσεις τα προϊόντα. Ναι, υπάρχουν καταστήματα της Inglot εκεί έξω, αλλά καλύτερα δεν είναι στην έκθεση? Που θα βρεις και κανένα καινούριο προϊόν? Και θα έχεις και μια έξτρα εκπτωσούλα? Ε?

6. Κόσμος. Σπρώξιμο. Συνωστισμός. Πονοκέφαλος. Οπωσδήποτε panadol μαζί. 

7. Θα βρεις τα πάντα. Από μηχανήματα για τον καθαρισμό προσώπου (δεν ξέρω την ακριβή ονομασία), κρεβάτια για μασάζ και καρέκλες αισθητικού, μέχρι τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, σκουφάκια, εσώρουχα και παντοφλάκια μιας χρήσεως. Τα πάντα εκτός από απλά λαστιχάκια για τα μαλλιά. 

8. Θα θέλεις να αγοράσεις τα πάντα. Θα δοκιμαστείς. Σειρήνες θα ηχούν στα αυτιά σου. Δείξε εγκράτεια, αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο. 












Υ.Γ.1 Δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω πολλές φωτογραφίες.
Υ.Γ.2 Λείπει και η πιο σημαντική.. Η βαλίτσα που με πάτησε. 

4 σχόλια :

  1. Πω πω, τόσος χαμός!Κρίμα, δεν το ευχαριστιέσαι έτσι, ειδικά αν σε πατήσει βαλίτσα (άκου βαλίτσα για μια έκθεση;πώς την κουβαλάς μέχρι το σπίτι μετά;) Δεν έχω πάει ποτέ σ'αυτή την έκθεση!Παλιότερα που ήμουν Αθήνα έπρεπε να έχεις πρόσκληση για να πας κι εγώ δεν είχα ποτέ, τώρα υποθέτω ότι είναι free γι'αυτό και γίνεται τέτοιος χαμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα αντιθέτως! Σκέψου ότι είναι μόνο για επαγγελματίες και δεν επιτρέπεται συνοδός, εκτός κι αν είναι συγγενής α' βαθμού! Δεν ξέρω τι να πω, προφανώς χρόνο με το χρόνο αυξάνονται! Όντως έχει απίστευτα πολύ κόσμο και είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν έβγαλα πολλές φωτογραφίες. Όμως αν έχεις χρόνο και διάθεση (και να μην έχεις, η διάθεση σου έρχεται!) μπορείς να βρεις τα πάντα και σε καλές τιμές!

      Διαγραφή
  2. Παράδεισος από βερνίκια! Αυτά τα σαπουνάκια cupcakes είναι γλύκα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πραγματικά cupcakes! Κρίμα που γίνεται τέτοιος χαμός και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. Φιλιά Βίλλυ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τα άτιμα είναι και που να δεις πόσο όμορφα μυρίζουν!! Για να την ευχαριστηθείς σωστά θα πρέπει να κλείσεις το χώρο prive για κανα δυο μέρες!! χαχαχα!! Ας μην παραπονιέμαι όμως, ακόμα και με τόσο κόσμο χαίρομαι που κατάφερα να πάω και φέτος! πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes