Αξίζει να το πεις: Mario Badescu, drying lotion - make up your dayz

Αξίζει να το πεις: Mario Badescu, drying lotion

Κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο. Ούτε οι άνθρωποι, ούτε οι συνθήκες. Κι εμείς συνεχώς προσπαθούμε να αγγίξουμε την τελειότητα καταλήγοντας να μοιάζουμε ψεύτικοι. Δεν χρειάζεται όμως να είναι όλα τέλεια. Άλλωστε και στους ανθρώπους τις ατέλειες δεν ερωτευόμαστε? 

Βέβαια αν μιλώντας για ατέλειες έχεις στο μυαλό σου το σπυράκι στο πρόσωπο που δε λέει να πάρει δρόμο, καλά κάνεις και θέλεις να το διορθώσεις. Και η λύση είναι πολύ απλή. Mario Badescu, drying lotion.


Πρόκειται για ένα μικρό βαζάκι με μια μαγική διφασική λοσιόν. Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι ακριβώς διφασική, είναι μία λοσιόν με  ροζ ίζημα πούδρας. Μη με ρωτήσεις τι είναι αυτή η πούδρα, δεν έχω ιδέα. Ούτε η λοσιόν ξέρω τι περιέχει. Αυτό που ξέρω είναι ότι με μια μπατονέτα τοποθετείς λίγο προϊόν στο σπυράκι, κοιμάσαι, και μόλις ξυπνήσεις το σπυράκι έχει πάει περίπατο!


Προσοχή μόνο μην ανακινήσεις το προϊόν πριν τη χρήση. Η πούδρα πρέπει να έχει κατακαθίσει και η λοσιόν να είναι διαυγής. Σε περίπτωση που έχει ανακινηθεί τότε περιμένεις μέχρι να διαχωριστούν ξανά τα δύο συστατικά.



Ευτυχώς μια απειροελάχιστη ποσότητα είναι υπεραρκετή για να καλύψεις όλα τα σπυράκια που μπορεί να κάνουν το πρόσωπό σου να μην είναι τέλειο κι έτσι η τιμή της δεν φαίνεται και τόσο τσιμπημένη, αφού θα έχεις το προϊόν για πολύ πολύ καιρό!

Υ.Γ.1 Η μοναδική ατέλεια που επιτρέπεται να διορθώσεις στο πρόσωπό σου είναι ένα σπυράκι.
Υ.Γ.2 Οτιδήποτε άλλο μπορεί εσένα να σου φαίνεται ατέλεια αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιος που το βλέπει μοναδικό!

3 σχόλια :

  1. Πού το βρίσκουμε Βίλλυ μου το συγκεκριμένο προϊόν και πόσο περίπου κοστίζει; Τοπικά για τα σπυράκια έχω το δερματικό διάλυμα Ygielle της Frezyderm και κάνει καλή δουλειά, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κι αυτό! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πήρα από το Beautystore στη Θεσσαλονίκη, έχει όμως και πολύ καλό e-shop αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά http://thebeautystore.gr/drying-lotion-mario-badescu ! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, πραγματικά έχει εξαφανίσει κάθε σπυράκι από το πρόσωπο σε μια μόλις νύχτα! Θα δοκιμάσω όμως και αυτό που χρησιμοποιείς, γιατί το Badescu μου φαίνεται ακριβό (συν ότι η frezyderm είναι εγγύηση!). Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
    2. Της Frezyderm έχει 3Ευρώ ;) Συμφωνώ ότι η εταιρεία είναι εγγύηση! x

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes