Δώσε ένα ooops στα φρύδια σου!! - make up your dayz

Δώσε ένα ooops στα φρύδια σου!!

Ομολογώ ότι αυτό το καλοκαίρι έμαθα πολλές καινούριες λέξεις. capital control, bail in, bail out, κούρεμα ομολόγων/χρέους/καταθέσεων, PSI, ESM και πάει λέγοντας. Επιπλέον έμαθα ότι δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα. Εάν ήσουν κι εσύ σε ένα πλοίο πηγαίνοντας στον καλοκαιρινό σου προορισμό (το οποίο ονειρευόσουν από το προηγούμενο καλοκαίρι) και ξαφνικά ακούς συζητήσεις που περιλαμβάνουν τις λέξεις: διάγγελμα, δημοψήφισμα, ουρές, ATM, χρεοκοπία, πτώχευση, τότε ξέρεις πως αρχικά σε λούζει κρύος ιδρώτας, μετά προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται και μόλις με το καλό φτάσεις στο νησί ξεκινάς διαδικασίες ακύρωσης εισιτηρίων, ξενοδοχείων κτλ και κανονίζεις να γυρίσεις νωρίτερα για να ψηφίσεις. Α! Επίσης έμαθα τι σημαίνει ακύρωση ή ανάκληση αδειών. 
Και μέσα σε όλο αυτό το παραλήρημα ήταν και οι εκπτώσεις. Και τα 40% στα sephora και hondos και τα 70% σε καταστήματα που δεν έβαζαν πάνω από 20% κι εσύ με άδειο πορτοφόλι. Την αύξηση του ΦΠΑ δεν την αναφέρω είναι βαριά πληγή και είναι ακόμα καλοκαίρι. Και ενώ η θερμοκρασία χτυπάει 40αρια κι ενώ η απειλή του κουρέματος γίνεται όλο και πιο έντονη, κι ενώ οι εκπτώσεις ακούγονται σαν σειρήνες στα αυτιά σου, σκέφτεσαι 'μια ζωή την έχουμε' και τρέχεις να κάνεις αγορές για 3 χρόνια. Ελπίζω τουλάχιστον να πήρες πρώτα τα απαραίτητα. Και λέγοντας απαραίτητα δεν εννοώ το gel και μολύβι φρυδιών. Γιατί το παραδέχομαι. Η καλοκαιρινή μου σπατάλη ήταν το gel φρυδιών. Γιατί αν δεν αγοράσεις ένα gel φρυδιών την περίοδο του capital control, τότε πότε?? 






Το gimme BROW της Benefit είναι ένα gel φρυδιών. Δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης, καθώς δεν έχω δοκιμάσει άλλο προϊόν στην αντίστοιχη κατηγορία, αλλά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αρκεί μόνο να χτενίσεις τα φρύδια με αυτό το βουρτσάκι. Προσθέτει όγκο στα αραιά φρύδια, μπορείς να διορθώσεις λίγο το σχήμα εάν έχεις βγάλει και μια τρίχα παραπάνω με το τσιμπιδάκι, και έχει ένα απόλυτα φυσικό χρώμα, που τα φρύδια δεν φαίνονται σε καμία περίπτωση βαμμένα ή 'πειραγμένα'. Επίσης είναι αδιάβροχο, άρα το φοράς και στην παραλία αν θέλεις και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα! Η συσκευασία είναι στα συν του, καθώς περιέχει οδηγίες χρήσης, σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα πως να το εφαρμόσεις. Εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ, ή να βάλουν τα sephora ταμπέλα 'το αφεντικό τρελάθηκε και τα χαρίζει όλα', διαφορετικά θα αργήσω να το ξαναπάρω.. Ξέχασα να σου πω ότι η απόχρωση είναι medium/deep, ιδανική για καστανές με σταρένια επιδερμίδα!



Και μια και πήρα το gel φρυδιών είπα να 'επενδύσω' και στο μολύβι για φυσικό lifting φρυδιών. Γιατί εν μέσω capital controls θέλεις ένα φυσικό lifting στα φρύδια. Το high BROW επίσης της Benefit το εφαρμόζεις κάτω από το τόξο των φρυδιών και απλώνεις. Η αλήθεια είναι ότι όντως δίνει ένα oops στα φρύδια κάνοντας και το βλέμμα ακόμα πιο έντονο. Μπορείς να το βάλεις και πάνω από τα φρύδια βοηθώντας το σχήμα να 'φανεί' περισσότερο. Είναι πολύ ωραίο προϊόν, πολύ μαλακό σαν μολύβι, δεν λιώνει, δεν 'τρέχει', μένει αναλλοίωτο για ώρες ακόμα και μέσα στον καύσωνα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρη εάν το αγόραζα ξανά. Θεωρώ ότι την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και με ένα haighlighter ή ένα οποιοδήποτε μολύβι ματιών στην αντίστοιχη απόχρωση. Πάλι ξέχασα να σου πω ότι η απόχρωση είναι linen pink.

Υ.Γ.1 Εάν είσαι/ετοιμάζεσαι για διακοπές, να περάσεις υπέροχα και ξέγνοιαστα!
Υ.Γ.2 Εάν έχεις μείνει στην πόλη, σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη.. Κι ότι θα βρίσκεις πιο εύκολα τραπέζι στα αγαπημένα σου στέκια για early και late cocktails! 
Υ.Γ.3 Κάπου εκεί μπορεί και να σε πετύχω!!



2 σχόλια :

  1. Φλερτάρω καιρό με το συγκεκριμένο gel φρυδιών και κάθε μα κάθε φορά ακούω τη Σοφία από πίσω μου να λέει "Τόσα έχεις, άστο για την επόμενη φορά.." Παρ'όλα αυτά, έχω κόλλημα με τα φρύδια κ έχω δοκιμάσει όοοολα τα υπόλοιπα! Τελευταία έχω ερωτευτεί αυτό της Radiant! (Και της L'oreal ωραίο, όλα τ'άλλα τσου!) Καλή συνέχεια καλοκαιριού να έχουμε, φιλιά πολλά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πια μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω!! Δεν πίστευα ότι ένα gel φρυδιών μπορεί να αλλάξει εντελώς το πρόσωπο! Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτό της radiant, γιατί της benefit μου φαίνεται τσιμπημένο για να το ξαναπάρω σε τόσο σύντομο διάστημα..! Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προΊόντα; Γράψε μου τη γνώμη σου!

Brands List

BRANDS LIST
Copyright © make up your dayz. Made with by OddThemes